Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 
Με αφορμή τον ανασχηματισμό και συγκεκριμένα την αλλαγή Υπουργού στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Απορία προκαλεί στον κάθε Έλληνα πολίτη η αλλαγή στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών δεδομένων των εγκωμίων του Πρωθυπουργού στον κ. Χατζηδάκη, επί των ημερών του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκποίηση του ΟΤΕ και ενώ βρίσκεται στο στάδιο της εκποίησης η Ολυμπιακή και δρομολογούνται οι εκποιήσεις άλλων οργανισμών όπως ο ΟΣΕ, τα αεροδρόμια κ.α.
Για ποιο λόγο αλλάζει ένας «επιτυχημένος» κατά την κυβέρνηση Υπουργός και μάλιστα ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης του εθνικού αερομεταφορέα;
Θα ενημερώσει ο νέος Υπουργός τη Βουλή και την κοινή γνώμη, που επί 3 μήνες βρίσκεται ανενημέρωτη προς δόξα της μυστικής διπλωματίας, καλύτερα από τον προκάτοχο του, για την πορεία της πώλησης της Ολυμπιακής;
Η πιθανή λογική απάντηση της κυβέρνησης θα είναι ότι και ο νέος Υπουργός θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του. Δυστυχώς το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, που στη συνείδηση των πολιτών έχει μετατραπεί σε Υπουργείο εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, θα συνεχίσει την εκποιητική του πολιτική.
Δυστυχώς η καταστρεπτική πολιτική της κυβέρνησης θα συνεχισθεί χωρίς να αλλάξει η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες.»